Biography
Any1

Any1

Any1 s-a nascut in Bucuresti in anul 1990, Any1 simte o atractie pentru muzica inca de mic cand, deja incepe si studiaza Hip-Hop, Pop si Dance.

Debutul acestui artist se produce in 2008 cand obtine o rezidenta ca DJ intr-un club important in Bucuresti sub pseudenimul “Andy Robert” si lanseaza o serie de piese Tech-House care ajung rapid in seturile de DJ internationale ca Fedde le Grand, Tiesto si multi altii, notorietatea acestui artist in zona de cluburi crescand rapid.

In 2010 incepe colaborarea cu formatia Proconsul cand incepe si produce muzica pentru artisti consacrati din Romania. In 2012 devine Co-fondator al trupei El Proyecto si semneaza primul single al trupei cu Cat Music.

In acelasi an creeaza o fuziune intre cele doua trupe prin melodia “No matter what.”,care ajunge numarul 1 pe EuropaFM, ulterior producand albumul formatiei Proconsul care poarta acelasi nume.

In 2013 incepe colaborarea cu formatia Mandinga, unde reuseste performanta de a ajunge in topurile radiourilor de mainstream.

In 2016, impreuna cu Tuan, deschide o casa de productie cu acelasi nume unde deja se lucreaza la un album pentru acest artist.

Pe parcursul carierei a colaborat cu artisti precum: Dj Sava, Mandinga, Proconsul, Adrian Sana, Lora, Raluka, Mattyas, Mircea Eremia, Gipsy Casual e.t.c.

Copyright © 2020. All rights are reserved.
error: Content is protected!